Kulturvøkku i Rindal nærmer seg slutten, og den tradisjonelle torgdagen ble holdt lørdag på Rindal torg. Et folkehav uten like hadde tatt turen for å se i boder, prøve lykken på lotteri og spise mat i sosialt lag.

Et av innslagene under torgdagen var sirkusskole med sirkuslærer Leah Moksnes fra Trondheim. Vi fikk først en fremvisning med blant annet et spennende flammeshow, før barna fikk lov til å prøve ulike sirkustriks sammen med Moksnes. Det falt i smak, både hos store og små!

Med over 40 boder fikk man dekt det aller meste innen ulike typer håndverk, klær, salg av historiske bøke og mye mer. Et bredt utvalg av kaffe, kaker og mat, og ikke minst andre godsaker som sukkerspinn og godteri hører selvsagt også med på torgdag.

I tillegg til boder var det mulig å både prøve seg på lykkehjul og en stand med svampekasting på fotballspillere. Dette var det Rindal IL fotballs G16-lag som sto for, for å kunne samle inn penger til Dana Cup 23. juli i Danmark.

Ordfører Ola T. Heggem utnevnte også to nye Tid til å leve-ambassadører under torgdagen. Det kan du lese om i en egen nettsak ved å klikke her.

I tillegg ble det arrangert en sykkelkonkurranse med gratis påmelding. Driva kommer tilbake med resultatene fra konkurransen.