Pipelife Norge årets bedrift i Møre og Romsdal:

– Dette er stor stas!

Tysdag vart det feiring med kaker ved bedrifta i Surnadal, etter at det vart kjent at fylkesprisen "Årets Bedrift 2018" gjekk til Pipelife Norge AS.

Fornøgd gjeng: Øystein Halle (fabrikksjef), Anne Ragnhild Brøske (sekretær i Surnadal Kjemiske Industriarbeiderforening), Torbjørn Kvande (leiar i Surnadal Kjemiske Industriarbeiderforening), Jan Ove Solem (nestleiar i Surnadal Kjemiske), Robert Odberg, (tillitsvalgt for Industri Energi i Stathelle) og Trond Skogseth (sals og marknadsdirektør). At lønsforhandlingane denne dagen vart avbrote ei lita stund for ei lita feiring av den gjeve prisen var det ingen som klaga på, tvert imot...   Foto: Gøran Rønning

Nye artikler

Måndag kåra altså regional- og næringsutvalet i Møre og Romsdal Pipelife Norge AS i Surnadal til Årets Bedrift 2018.