Ladyens menn treffer nerven

Når den 24. versjonen av Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy åpner dørene for publikum, er best publikum tar med seg lommetørkle. For selv ringrevene i publikum vil kjenne denne forestillingen langt inn i hjerterota. Så vakkert, så vondt og så delikat balansert leverer ensemblet!

Den første mannen du ser på scenen, er alene verdt teaterbilletten i år. Nils Arne Halle Erstad, er et navn det er verdt å merke seg for framtida! (Alle bilder: Ingrid Ellevset)  Foto: Ingrid Ellevset

Nye artikler

Det er alltid med en viss spenning man setter seg i salen for å se årets versjon av det lokale spelet. Vil det treffe like godt i år som i fjor? Kommer de nye rollene til å levere? Og synger virkelig den nye samen så godt som det ryktes? Hva nytt har regissøren og hans håndlangere kommet opp med i år? Overturen setter an stemninga for kvelden, og både følelser og forventninger settes i høyberedskap fra første note.