Mistet 3000 kroner på Skei - håper å få dem tilbake

Lørdag var Ellen Kallset uheldig og mistet 3000 kroner i kontanter på Skei i Surnadal. Nå håper hun noen vil stå frem og gi dem tilbake.

Ellen Kallset mistet 3000 kroner i kontanter på Skei, og om noen har tatt dem håper hun at de gir pengene tilbake.  

Nye artikler

Lørdag var Ellen Kallset fra Surnadal i minibanken og gjorde et uttak på 3000 kroner. Deretter gikk hun på Kiwi og handlet litt, og dro deretter hjem. Til sin store forferdelse oppdaget hun ha at pengene hun hadde tatt ut var borte.

Mest sannsynlig ble pengene mistet en plass på Skei.

- Det er mulig jeg bommet da jeg skulle legge dem i veska, eller at de har falt ut da jeg var innom Kiwi og handlet. Datteren min var med meg hele tiden. Verken de ansatte i banken eller på Kiwi har sett noe til dem, så noen må ha tatt dem, forteller hun.

Kallset er minstepensjonist, og er svært lei seg over at pengene er borte. Hun håper at de som har tatt pengene gir dem tilbake.

- Jeg er minstepensjonist og har utgifter som alle andre. 3000 kroner er svært mye penger for meg, og var det jeg skulle leve på denne måneden, sier hun tydelig opprørt.

Hun håper at de som eventuelt har funnet pengene og tatt dem selv, gir dem tilbake.

- Hadde det vært en 100-lapp hadde jeg selvsagt ikke brydd meg like mye. Men dette er mye penger, og jeg håper virkelig jeg får dem tilbake, sier Kallset.