Surnadal slo serielederen:

Startet høstsesongen på best mulig vis

Etter at KBK 2 gikk seirende ut av vårkampen mot Surnadal i Kristiansund, var det Surnadal som hadde regien da de to lagene sparket i gang høstsesongen på Syltøran lørdag.

Fornøyde målscorere: De to målscorerne Tore Næss og Frikk Hauglann Talgø er mildt sagt veldig fornøyde med å slå serieleder KBK 2 heime på Syltøran. Dette var for øvrig siste kamp for Næss i SIL-trøya denne sesongen. Nå setter han kursen tilbake til USA.  Foto: Gøran Rønning

Nye artikler

Lørdag tok altså Surnadal imot serieleder Kristiansund BK 2 heime på Syltøran i 4. divisjon. Etter at Surnadal var hakket hvassere enn kristiansunderne i åpningsminuttene jevnet det seg ut og spillet bølget litt fram og tilbake, uten at noen av lagene kom til det som kan kalles målsjanser i første omgang. Kort fortalt gikk lagene til pause med stillinga 0–0.