Omkom i snøskuterulykke

Tre kamerater var på tur - mann i 60-åra omkom.
Nye artikler

Natt til lørdag fikk politiet melding om en snøcooterulykke i Torbudalen i Sunndal.

En mann i 60 åra er bekreftet omkommet, bekrefter politiets operasjonsleder John Bratland.

- Klokka 01.32 fikk politiet melding om ulykka fra Helse, som da var på stedet. Politiet varslet og kalte også ut Røde Kors etter hvert. Ulykka skjedde i området ved Torbuvatnet i Sunndal. Tre kamerater har vært ute på tur, uten at vi har detaljer om hvor vidt alle disse var sammen da ulykka skjedde. Det vil den videre etterforskningen vise, sier Bratland.

Han bekrefter at alle de tre er folkeregistrert i Sunndal kommune.

Pårørende er varslet om ulykka.

Politiet har vært på stedet og dannet seg et bilde, så vil videre etterforskning gi flere svar etter hvert.

- Videre detaljer om hendelsesforløp, hva, hvordan og hvorfor dette har skjedd vil den videre etterforskningen vise. Vi kommer ikke til å gå ut med mer informasjon om dette før etter helga, sier Bratland.