Se talkshowet om Ladyen her

«Ladyen gjennom 25 år», et talkshow om Ladyen med gjester, underholdning og overraskelser!
Nye artikler

Her kan du se "Ladyen gjennom 25 år"!

Onsdag 17. juni 2020 skulle teppet ha gått opp til premieren for jubileumsforestillingen i Sunndal kulturhus. Slik ble det ikke. Korona-pandemien satte en stopper for det. Det store 25-årsjubileet utsettes derfor til neste år, men gjengen bak Ladyen har sydd sammen flere kulturelle opplevelser som du kan oppleve de nærmeste dagene, også digitalt.

- Et av tiltakene er å produsere et «Talkshow» omkring Ladyen og historien bak og på scenen, der vi blant annet snakker med flere sentrale skikkelser i teaterproduksjonen opp gjennom årene, sentrale støttespillere, aktører – og noen publikummere, forteller produsent for Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy, Tommy Fossum, som også kan røpe at det vil komme filmklipp fra både tidligere og nyere versjoner av ladyen i løpet av sendingen

Hva med en annerledes premierefest?

JazzåTeatret produksjons Tommy Fossum og Tina Fløystad har sammen med produksjonsselskapet TINGH i Molde jobbet mye med å sette sammen og produsere talkshowet, som foregår i hagen til Arbuthnotts hjem i Sunndal, Elverhøy. Dette er et program med varighet på en og en halv time, som vises på premieretidspunktet, men som også vil være tilgjengelig på internett etter premieren onsdag 17. juni for de som ikke har anledning til å se det akkurat da.

- Vi oppfordrer til at man ser talkshowet sammen med flere og tenker at man er på premiere. Men servering og selskap må publikum selv sørge for denne gangen, sier Fossum.

- Dette håper vi åpner for kreativitet hos publikum – hvorfor ikke slenge på seg en fin skjorte eller kjole og lage seg en lekker iskaffe eller sommerdrink? Så blir det premierestemning i hjemme i stua, sier styreleder i produksjonsselskapet, Eva Heidi Lund Silseth.

Vil du støtte Lady-produksjonen i koronaens tid? Vipps til 110074