Med godt humør og pågangsmot nådde de målet:

Har gått ned 60 kilo til sammen

Med nye, bedre vaner, sunnere kosthold og mer aktivitet i hverdagen har de fått et helt nytt liv.

 Et lettere liv: Rutt H. Sund har de siste årene vært kursleder for Roede i Sunndal. - Vi har ikke fy-mat, men jobber mye med å endre vaner og velge mat som gir oss energi, overskudd og god helse, sier hun. Mary-Anne Storelid og Gard Sterri Nilsson forteller at de har fått et helt nytt liv.  

Nye artikler

De sitter på hver sin stein nede på Fjordparken i Sunndal. Snakker om grepene de har tatt i hverdagen. Som har ført til store forandringer. Til sammen har de gått ned 60 kilo, Mary-Anne Storelid (49), Gard Sterri Nilsson (36) og Rutt H. Sund (59). Det tilsvarer en hel person! Og vel så viktig som selve vektnedgangen, er den økte livskvaliteten.