Etterlyser vitner til voldtekt i Ålesund

En mann er siktet i saken.
Nye artikler

Pressemelding fra Møre og Romsdal politidistrikt:

Politiet etterlyser vitner i forbindelse en anmeldt voldtekt som skal ha skjedd utendørs natt til lørdag 27. juni. Dette gjelder tidsrommet mellom klokka 01:00-02:00 i området Apotekergata (utestedet Mølla) og Bakkegata i Ålesund sentrum.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i området i det angitte tidsrommet og som antas å kunne opplyse saken (se kartutsnitt).Spesielt ønsker politiet å komme i kontakt med en mannsperson som gikk ned Bakkegata i retning Apotekergata i dette tidsrommet. Han kan være et sentralt vitne i saken.

Ta kontakt med operasjonssentralen på telefon 70 11 87 00.

Politiet opplyste lørdag 27. juni at en mann har status som siktet. Etterforskningen pågår. Utover dette har ikke politiet ytterligere opplysninger å komme med søndag ettermiddag.