- Vi stiller den beste lista

Leder Else-May Norderhus i nominasjonskomiteen til Ap i Møre og Romsdal sier kommiteens liste er den beste partiet i fylket kan stille.

Uklokt å så tvil: Stortingsrepresentant for Ap, Else-May Norderhus, og leder i nominasjonskomiteen for partiet i Møre og Romsdal sier det er uklokt å så tvil om partiets stortingsliste så nært inn til nominasjonen og valget..  Foto: Arbeiderpartiet

Nye artikler

På oppløpssida for nominasjonsmøtet i Møre og Romsdal Arbeiderparti bruser partilagene i Ålesund og Kristiansund med fjørene. De er ikke enig i den lista nominasjonskomiteen legger fram. I Ålesund snakker de ned sin egen andrekandidat på lista og i Kristiansund vil de ha sin kandidat som står på tredje plass lenger opp, men vil ikke si hvor langt opp. Ålesund Ap mener toppen av lista er for dårlig til å sikre to mandater på Stortinget etter valget.