Redsel for at det muterte koronaviruset skal spre seg

Mange kommuner ber tilreisende teste seg. Dette sier kommuneoverlegene i Surnadal og Sunndal

Stadig flere kommuner tar nå grep i redsel for at det muterte koronaviruset skal spre seg. Det oppfordres til testing – selv om de reisende ikke har symptomer.

Både Surnadal og Sunndal fortsetter med liberal testing, streng karantene og isolasjon og rask smittesporing. - Unngå unødvendige reiser generelt, oppfordrer kommuneoverlege i Sunndal, Svein Anders Grimstad.  Foto: Tommy Fossum

Nye artikler

Rennebu kommune har nå bedt alle som har kommet fra kommunene etter 9. januar om å gå i karantene og teste seg. Oppdal kommune ber personer som har ankommet Oppdal fra de ti kommunene de ti siste dagene om å teste seg. Det er ønskelig at de som kommer fra disse områdene tester seg snarest etter ankomst og på dag sju etter ankomst. Disse bes bestille time til testing elektronisk via kommunens hjemmeside.