Møt Gitarmeisteren frå Halsa

- Eg skulle gjerne vore i studio og spelt kassegitar på masse skiver frå måndag til fredag, men den jobben fins ikkje lenger

Øyvind Blomstrøm frå Halsa er kanskje mest kjent som gitarist i bandet "El Cuero", men han har også spelt saman med Odd Nordstoga i ti år, han har vore vitne til at Egil Hegerberg i Bare Egil Band har ridd inn på scena på ei ekte ku, og no satsar han med prosjektet sitt "Orions Belte" og denne veka vart han tildelt eit stipend på 100.000 kroner frå Artiststipendets gjenopningspott. Driva har teke ein musikkprat med Gitarmeisteren frå Halsa.

Øyvind Blomstrøm frå Halsa har vorte tildelt 100.000 kroner frå Artiststipendets gjenopningspott  Foto: Nikolai Grasaasen

Nye artikler

Tildelt stipend på 100.000 kroner

Øyvind Blomstrøm vart nyleg tildelt eit stipend på 100.000 kroner frå Artiststipendets gjenåpningspott og han seier at han søkte på stipendet fordi han har lyst til å bruke meir tid på sin eigen musikk.