Øver for fullt

Nye sprell skal sitte.
Nye artikler

Det er ennå en måned før revyforestillingene på VÅRspræll går av stabelen, men allerede no ser det ut til at både fredags- og lørdagsforestillinga kommer til å gå for fulle hus i «Gladlaksen» på Thon Vårsøg hotell.

«HÆSTlatter» ble en braksuksess, og Kreativt Forum Surnadal håper på det samme for «VÅRspræll». Vårforestillinga bygger på samme konseptet, men er samtidig litt annerledes, da denne inneholder både gamle og nye revynummer.

Aktørene er godt i gang med øvinga. De lover at publikum vil få åpnet latterdøra. Det blir gjensyn med de to «service-innstilte damene på Hektisk Etat, disse prøver å få oppgavene gjort på den stakkars stillingsprosenten de har til rådighet.

Ellers blir det Kulturfestival i forbindelse med kommunesammenslåingen, og her kommer det mange gjester. Videre noen glansnummer fra Rindalsrevyen, og to sanger.

Aktører på VÅRspræll er Anni Karlstrøm, Erlend Romundstad, Camilla Hyttebakk, Gøran Bolme, Silje Beate Holten, Hanne Moen Fiske, Karstein Mauset, Tove Sundli og Tove M. Schei.