Argentinsk tangoaften

Hyllet argentinsk kultur.

Tango: Konferansier Conny Hübner og hennes dansepartner inntok også dansegulvet og viste frem en flott tangooppvisning 

Cholo Tangotrio: Cholo Tangotrio spilte klassisk argentinsk tango.  

Nye artikler

Det var duket for en argentinsk helaften på Vårsøg Hotell søndag kveld. Argentinsk mat, vin og tango stod på menyen.

Søndagskvelden i Vårsøghelga var alt lagt til rette for en hyllest til argentinsk kultur med blant annet argentinske matretter, argentinsk vin og klassisk Sør-amerikansk musikk med tradisjonsrike instrumenter.

Cholo Tangotrio stod for musikken og sørget for sjelfull tangostemning i Horisonten Restaurant på Vårsøg Hotell. Cholo Tangotrio består av tre dyktige musikere, Kåre Jostein Simonsen på bandoneon, Frode Dyrli Angelsen på gitar og Rolf Hoff Baltzersen på kontrabass. For å sette stemningen, inkluderte de en tangoversjon av sangen Vårsøg i repertoaret siden de nå befant seg i Vårsøglandet. Den uruguayanske artisten Daniel Amaro bidro også med sin musikk. 

Akkompagnert av Cholo Tangotrio, geleidet kveldens konferansier Conny Hübner gjestene gjennom en reise til Argentina og tangoens hjemsted. Hun fortalte om sitt første møte med tangoen.

-Første gang jeg reiste til Argentina og Buenos Aires og fikk oppleve tangoen, så ble jeg helt lamslått, rett og slett paralysert. Dansen var så flott!

Andre bidragsytere til den argentinske festkvelden var Line Kristiansen Cancino, Eistien Bæverfjord, Elisabeth Husby og Annbjørn Husby.

Av Gard Rognskog Nødset