onsdag 11.11 2020

Singles’ Day er verdens største salgsdag - de største kuppene kan du imidlertid gjøre litt senere

Tenker du på å gjøre et handlekupp eller to på Singles’ Day - 11. november? Prisekspert Are Vittersø hos Prisjakt.no råder deg til å ha is i magen og vente litt til...

tirsdag 10.11 2020

Black Friday nærmer seg – men i år blir det annerledes:

Forbereder Black Week og tidlig julehandel

27. november er årets dato for Black Friday. I det nesten helrenoverte Alti–senteret i Surnadal pågår nå forberedelser, men i år blir det Black Week for å spre handelen utover hele uka. Nisser og julepynt kommer også fram – for nå starter julehandelen.

onsdag 04.11 2020

– Helt avhengig av bedrifter som er døråpnere og som gir folk en sjanse:

Disse gjør alt de kan for å gi folk en jobb

Arbeids – og inkluderingsbedriften Trollheim AS er helt avhengige av samarbeidende bedrifter i det lokale næringslivet. De roser Talgø-konsernet opp i skyene for velviljen og innsatsen som legges ned med tilrettelegging for arbeidsutprøving og arbeidstreningsplasser for dem som trenger det. Her tas de imot med åpne armer, sjøl om det krever ekstra tid og ressurser.

Får ikke lenger bruke uteområdet ved det gamle S-laget:

– Vi mener kommunen bør ta tak i dette

Innbyggere ber nå kommunen ordne med nye parkeringsmuligheter for alle som skal ta bussen fra Bæverfjord. Dette på bakgrunn av at eieren av eiendommen der det gamle Samvirkelaget står forbyr andre å bruke uteplassen på eiendommen, hvilket innebærer blant annet at busskuret fjernes og at ingen får parkere eller kjøre på området.

mandag 02.11 2020

- Kan få alvorlige konsekvenser

I løpet av de neste månedene vil flere hundre bilister oppleve å miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin - og i verste fall forårsake alvorlige ulykker eller treffe folk.

Nominasjonskomiteens listeforslag enstemmig vedtatt

Lørdag vedtok Møre og Romsdal FrP enstemmig nominasjonskomiteens listeforslag til stortingsvalget 2021.

søndag 01.11 2020

Mange oppgraderer boligen - men glemmer gjerne at det er penger å spare i ettertid

Veldig mange har brukt koronaperioden det siste året til å pusse opp boligen sin. Mange glemmer imidlertid at oppussingen også kan gjøre at de kan spare penger.

Frykter massenedlegging: - Vil gi store ringvirkninger

- En slik sammenslåing som regjeringa nå foreslår vil over tid vil kunne innebære at totalt 4-500 arbeidsplasser forsvinner, sier stortingsrepresentant Jenny Klinge.

Mange blir nok skuffa om denne vêrspåmannen får rett...

Vêrspåmann Ivar Hol: Det blir ei grøn jul. Snøen kjem først i februar. Då blir det full vinter i ein månads tid framover. Og også neste år blir det ein kald mai.

Gode tips:

Slik kan du gjøre mørketida lysere

Med nye koronarestriksjoner, og stadig færre timer med dagslys, kan det være lett å se mørkt på den kommende sesongen. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre denne tiden litt lysere.

Vinmonopolet i Surnadal og Sunndal:

– Ikkje kom som julekvelden på kjerringa!

Vinmonopola førebur seg på travle dagar før jul, sjekk deira tips for ein trygg og køfri julehandel.

Flere meldinger om festlige sammenkomster:

Politiet grep inn etter melding om privatfest med rundt 30 unge festdeltakere - flere av dem mindreårige

- Vi har fått flere meldinger om festlige sammenkomster denne helga Det sier politiets operasjonsleder Borge Amdam, etter at politiet sent lørdag kveld måtte gripe inn og avslutte en hjemme-alene-fest der rundt 30 unge var samlet.

5

Utefest ved den nye grillhytta

På grunn av koronasituasjonen har både høstfesten og året for øvrig vært annerledes for Fossekallen 4H i Sunndal. Fredag var det klart for alternativ høstfest.

Søker ambassadør for Nordmøre og Romsdal:

Er du god på bilde og film - og aktiv på sosiale medier?

Reiselivsselskap søker etter noen som er aktiv på sosiale medier og som elsker å dele opplevelser og erfaringer fra Nordmøre og Romsdal.

Kantret med båt – nødetater og luftambulanse ble tilkalt:

Dramatikk i Litldalen

– Vi er glade og svært lettet over at det endte godt, sier Oddvar Olafsen til Driva.

Barnehagen trekker alle fagområdene inn i hjortejakta:

Årets store høydepunkt - matnyttig læring i praksis

Det er mye å lære for barna i de tre barnehagene som hver eneste høst blir invitert med på hjortejakt i Halsa – nå Heim kommune. – Dette er helt klart årets høgdepunkt og vi trekker alle sju fagområdene inn i hjortejakta, forteller barnehagestyrer ved Halsanaustan barnehage, Wenche Romfo Løvik.

lørdag 31.10 2020

Full alarm og utrykning med brann, politi, helse, dykkere og to helikopter:

Krevende område: - Bratt og ulendt terreng, sterk vind og høge bølger

To helikopter, politi, brann og helse rykket straks ut til ulykkesområdet etter meldingen om at en båt hadde kantret slik at en person hadde falt i vannet.

Knask eller korona?

I år er Halloween enda skumlere enn vanlig - og mange foreldre sier nei

Mange av foreldrene vil ikke tillate barna sine gå Halloween i år, og mange av de som tillater det vil pålegge barna en del begrensninger når de går "knask eller knep".