tirsdag 22.09 2020

Gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter:

Sara er ny leder i Surnadal Næringsforening - og nå starter hun også i ny jobb

I tillegg til at Sara Akerfeldt snart starter i ny jobb som konseptutvikler i Svorka er hun nå også valgt som ny leder i Surnadal Næringsforening. – Det blir med andre ord mye utviklingsarbeid og jeg gleder meg til å ta fatt på spennende oppgaver framover, sier hun.

Alle piler peker oppover for Talgø MøreTre AS:

Salget av Møre-Royal har skutt i været - nå planlegges tunge investeringer for framtida

Det planlegges tunge investeringer og utvidelser ved MøreTre AS de neste åra. Salget av Møre Royal har skutt i været, og bare i mai i år ble det omsatt Møre Royal for 85 millioner kroner. – Det er mer enn det den totale omsetningen var da jeg startet her i 2008 det. Helt eventyrlig, fastslår daglig leder Hallvard Brusethaug.

mandag 21.09 2020

Trapper opp streiken

Streiken trappes opp med over 4500 nye bussjåfører førstkommende lørdag. Da vil nesten 8500 bussjåfører over landet være i streik. – Arbeidsgiverne kan enkelt løse konflikten ved å stå ved løftene sine, sier Fellesforbundets leder Jørn Eggum.

– Slik skal vi utvikle berekraftfylket Møre og Romsdal

Namnet på den nye planen er «Fylkesplan for berekraftfylket Møre og Romsdal 2021 – 2024». Den nye fylkesplanen skal først til behandling i fylkesutvalet tysdag 15. september, før endeleg vedtak i fylkestinget 12.- 13. oktober.

fredag 11.09 2020

Inntektene står ikke i samsvar med utgiftene:

Ønsker å leie ut lokalene

Surnadalsøras Velforening markedsfører nå det ærverdige forsamlingshuset Trudvang for utleie, slik at de unngår at et salg av huset tvinger seg fram.

torsdag 10.09 2020

Sjøbruksmuseet jubilerer - med fargerike tilbakeblikk

Med over 20.000 besøkande på sjøbruksmuseets sommarsøndagar sia starten i 1995 har Bøfjorden Historielag god grunn til å feire 25-års jubileum. Det skjer på kulturminnedagen søndag - med fargerike tilbakeblikk.

onsdag 09.09 2020

Fornøyd med årets laksefiske - Surna, Eira og Driva ga totalt 12,8 tonn laks:

– Stor vassføring ga god oppgang - og vi fikk et fantastisk fiske

Alle de tre store lakseelvene i Driva-distriktet – Surna, Driva og Eira – har levert godt denne sesongen. Totalt har de tre elvene gitt 12,8 tonn laks. Særlig har sesongen i Eira utmerket seg positivt. – Så gode fangsttall har vi i alle fall ikke hatt dette årtusenet, fastslår Kirsti Fagerslett i Eira elveeigarlag.

tirsdag 08.09 2020

Skaper sin egen arbeidsplass og åpner Surnadals eneste helprivate fysioterapiklinikk:

– Jeg ville flytte hjem for å jobbe der jeg trives best – dette har jeg gledet meg lenge til!

På Verdens fysioterapidag inviterte Silje Beate Gulbrandsen Holten pressen til offisiell åpning av Surnadal Fysioterapiklinikk i Landbrukshuset tirsdag 8. september. Nå gleder hun seg til å komme skikkelig i gang og håper at mange vil bruke dette tilbudet.