Halsa handels- og servicepark:

Stor interesse

Interessen for Halsa handels- og servicepark er stor, investorer har meldt seg og mange intensjonsavtaler er skrevet. – Det er tydelig at dette er noe det er stort behov for, sier gründeren bak prosjektet, Jan Erik Aasbø Glåmen.

Mange interessenter Gründer Jan Erik Aasbø Glåmen synes det er kjempeartig å se den store interessen for Halsa handels- og servicepark, som får sitt utspring her i Stavråa. Investorer har meldt seg og mange intensjonsavtaler er undertegnet. Den planlagte parken ser ut til å fylles ganske raskt. (Arkivbilde).  Foto: Gøran Rønning

abonnent

Det går raskt framover med planene og arbeidet med å anlegge Halsa handels- og servicepark, ifølge Aasbø Glåmen. Sjøl om alt fortsatt er på planleggingsstadiet er det ikke lenge før den fysiske jobben starter.