Damelaget til Sunndal gjorde som herrelaget. Vant lokalderbyet borte mot Surnadal.

2.divisjonskampen blei tett og jevn. Det var en kamp begge lag burde vinne i bunnoppgjøret. Surnadal/Søya/Todalen hadde ett og Sunndal null poeng før kampen startet.

Og den startet på best tenkelig måte for Surnadal/Søya/Todalen. Thea Holten vant en duell med en sunndalforsvarer og lobbet ballen over en utrusende keeper og i mål. 1-0 etter 20 minutter.

Surnadal hadde overtaket på Sunndal i første omgang og skapte flere sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål. Mot slutten av omgangen fikk Sunndal utligningen. Det var Oda Solheim Johnsen som fikk ballen i mål.

- Vi viste det kom til å bli en tett kamp og vi vinner ikke ufortjent, sier assistenttrener Endre Roaldset hos Sunndal.

I andre omgang var Sunndal til tider hvassere enn heimelaget. Mari Berset Lien var en konstant trussel på høyrekanten og kom gang på gang til farlige innlegg. Et av de raidene resulterte i en ball som stusset ut til Ane Berset Bøklepp som banket den i mål fra 16 meter. Da var det gått 61 minutter. Tid nok for Surnadal/Søya/Todalen til å klare å utligne.

Og det manglet ikke på forsøk og sjanser. Heimelaget presset på langt ut i overtida og det var nærre flere ganger, men det ville seg ikke.

- Skuffet over tapet, men jeg synes vi hadde fortjent ett poeng, men det er jo målene som teller, sier trener Henrik Aasbø hos Surnadal/Søya/Todalen.