Gir nye muligheter:

Mari fikk Drømmestipendet

En svært glad og takknemlig Mari Jystad Halse mottok onsdag kveld Drømmestipendet fra Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Sangeren og låtskriveren som nå har tatt artistnavnet CALI, forteller at pengene kommer veldig godt med.

Glad: Sanger og låtskriver Mari Jystad Halse er svært takknemlig etter at hun onsdag kveld ble tildelt Drømmestipendet fra Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet er på 15 000 kroner og vil være til god hjelp i hennes videre karriere innen musikken.  Foto: Gøran Rønning

abonnent

Drømmestipendet består av 15 000 kroner og går til 100 utvalgte ungdommer over hele landet. Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, som gjennom denne stipendutdelingen ønsker å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Håpet er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.