Både værvarsel og alt annet tatt i betraktning sier arrangørene at de er superfornøyde med at så mange kom til fredagens utekonsert.

– Ja vi er rasende godt fornøyde, smiler festivalsjef Ragna Mauset, der hun sitter og summerer billettsalget etter kvelden.

Det hele gikk også fint og rolig for seg, så de kaller det en vellykket kveld på alle måter.

– Vi har ikke hatt noen hendelser av noe slag, så dette har vært en kjempebra kveld på alle måter, dette skal vi virkelig være kjempefornøyde med, helt knall!

Politiet bekrefter også at det hele har gått pent og pyntelig for seg denne kvelden.

– Vi kjørte en som har fått i seg litt for mye hjem til en hytte, ellers har det hele gått fint for seg ja, sier politioverbetjent Anders Magne Ormset.

Katastrofe kom også slutt, til tross for at det var enkelte ungdommer som var veldig nervøse for om han ville rekke fram til Surnadal i tide. Han spilte nemlig på VG-lista i Oslo etter klokka 19.30 fredag kveld, så tidsskjemaet var mildt sagt knalltøft

– Han tok fly fra Oslo og landet på Kvernberget klokka 22.40, ble skysset sjøvegen med RIB og sto på scena her ved midnatt. Og klokka 01.00 var han ferdig. Han kom, han sang og han dro, ler Mauset.

Denne natta skulle Katastrofe tilbringe på Værnes, før turen gikk videre til Tromsø lørdag morgen.

Lørdag håper de på en ny suksesskveld, når Ship of Fools – og deretter Stage Dolls sørger for musikken fra scenen på Skei.

– Vi oppfordrer naturligvis folk til å komme seg ut på konsert og bli med og ha det artig på lørdagskvelden også. Dette blir veldig bra, tror arrangørene.