Snorre Larsen ble revet bort så altfor tidlig. Men tross sin unge alder hadde Larsen satt spor etter seg ikke bare i Surnadal IL og Surnadal, men også Krokelvdal i Tromsø, der han spilte fotball og studerte før han omkom. Snorre Larsen var omgjengelig og sosial et midtpunkt i mange sammenhenger. Derfor fikk han mange venner. En god del av dem samlet seg i Surnadal i helga til sosialt samvær og minnekamp.

– Et flott arrangement med samling på grava fredag og sosialt samvær på kvelden og kampen i dag. En samling verdig Snorre Larsens minne, sier Viggo Hansen fra Krokelvdal.

Det at Surnadal slo Krokelvdal 7–2 og kanskje spilte sin beste kamp på lenge kommer nok i andre rekke. De ni hundre frammøtte kom nok mest for å minnes og hedre Snorre Larsen ved sitt nærvær. Snorres onkel Anders Larsen hadde stelt til en flott happening. FakeBlews startet showet med blues. Sigrid Vetleseter Bøe sang «You never walk alone» akkompagnert av Hedda H. Berg. Verdens beste møtende spiss, Gøran Sørloth, var hentet inn som speaker. Han første ordet før under og etter kampen og underholdt med historier og anekdoter fra et langt og begivenhetsrikt fotballiv.

Til å dømme kampen hadde Anders Larsen hentet inn pensjonert dommer Per Ivar Staberg. FIFA-dommer med over 250 kamper i Tippeligaen.

– Omtrent like mange kamper som jeg har dømt, men jeg dømte og spilte samtidig, fortalte Sørloth publikum.

Før kampen overrakte kapteinene på Surnadal og Krokelvdal gaver til organisator Anders Larsen. Foruten blomster fikk han en flaske med familienavnet på. Snorres far fikk også en gave fra Krokelvdal. På Surnadal spilte Snorre med nummer 21. Den drakten er freda. På Krokelvdal spilte Snorre med nummer seks på ryggen.

– Nummer seks blir freda hos oss. Jeg overrekker hans trøye til deg, sa Krokelvdal sin representant til Torbjørn Larsen.

Torbjørn fikk æren av å sparke kampen i gang med sin lille nevø. Etter kampen var han overveldet av følelser. Anders Larsen syntes arrangementet ble vel så bra som han hadde tenkt seg da han satte det i gang.

– Både arrangementet i dag, og det vi hadde fredag ble veldig bra, sier Larsen.

Det samme syntes de mange lagkameratene Snorre hadde i Surnadal.

– Det viser seg å være forskjell på lett og tungt øl, sa speaker Sørloth etter Surnadals 3–0 skåring.

– Dere kan jo gjette hvem som drakk hva på festen i går, sa han videre.

De 900 frammøtte fikk en underholdende kamp og et flott show, de nok sikkert vil huske lenge, med fyrverkeri og et minutts klapp for Snorre.