Nesten hele Nesset prestegård ble tatt i bruk og tross litt surt vær ble det en flott barnedag med masse på programmet.

Her var det forskjellige poster med diverse aktiviteter og det var noe for alle og en hver. Silje Bugge og Martine Bugge ga alle som ønsket det ansiktsmaling og etter hvert myldret det både tigere, sommerfugler, superhelter med mer rundt på prestegården. En annen post var «Skrangleorkesteret». Her fikk alle barna prøve diverse blåse og rytmeinstrumenter, til stor glede for mange. Noen kom seg nesten ikke videre fra denne posten, og har kanskje en fremtidig karriere som artist ved Nesset Musikkfest i vente..?

I et aktivitetstelt kunne barna lage sin egen rakett av papir, som de etterpå fikk skyte opp ved hjelp av lufttrykk. Noen raketter fløy kort, andre langt og noen landet til og med på taket. Oppe i et av de gamle husene på gårdsområdet holdt noen av gutta fra «Red Hot» til. Her kunne alle ta seg en tur innom og høre dem fremføre «superkul» musikk som Terje 6 år kalte det.

Nede i kufjøsen spilte Risa og Miki Ambo firehendig piano og mange små kikket imponerte ned på tangentene. Tor Andre Moritsgard fra Rabalderfestivalen fortalte spennende eventyr med flott innlevelse inne i et av de andre gamle husene, og her ble det både litt skummelt, overraskende og veldig morsomt. Trondheimsbandet «Mandarinsaft» rundet av barnedagen med en kjempefin konsert fra hovedscena ute på prestegården. Her ble det sanger om dinosaurer, sykler, mammaer og pappaer og til og med litt allsang. Alt i alt ble dette et kjempefint arrangement som forhåpentligvis blir gjentatt under neste års musikkfest.