Næringslivet i Sunndal og Surnadal opplever for tiden en stor vekst. Utviklingen har ført til at flere bedrifter vil utvide arbeidsstokken i nærmeste fremtid.

- Nærmere 150 nye stillinger skal utlyses. For å nå ut til flere potensielle arbeidstakere over et større område ønsker vi å invitere dere til å være med på en felles stillingsannonsering for både Sunndal og Surnadal, skriver Mona K. Fluge og Mari Bøe på vegne av SuSu-programmet i et skriv de har sendt ut til bedrifter i de to kommunene.

- En felles annonse vi kunne vise diversiteten i arbeidsmarkedet og belyse at det kan være aktuelle stillinger for flere typer kompetanse, samt gi bedre rekkevidde og strekke seg over flere plattformer.

Kommuner, både i Møre og Romsdal og i andre deler av landet, har benyttet denne metoden med stort hell.

Videre opplyses det at ibåde nnhold og fremgangsmåte bestemmes av partene i annonseringssamarbeidet, og at initiativtakerne er åpne for innspill og ønsker.

- I første omgang er dette en uforpliktende henvendelse for å kartlegge interessen for et slikt samarbeidsprosjekt. Gi tilbakemelding om dette er noe din bedrift kan tenke seg å være med på, sier Fluge og Bøe i skrivet.