Det sier leder i arrangementskomiteen, Tommy Fossum, når vi ber han om en foreløpig status i tretida lørdag ettermiddag. Det startet torsdag med åpning ved Svein Kåre Gustavsen og Qvis i festivalteltet. Fredagens arrangement i teltet med Sjuende far i huset samlet om lag to hundre, noe som var litt i underkant av den en hadde håpet på.

Familiedagen samlet nok fem-seks hundre, noe som er meget bra. Det blir rapport om godt salg både i boder og i butikken. – Været har vært fullt brukbart, og folk har kosa seg, sier Fossum. Arrangementene har gått problemfritt uten noen som helst rapporterte problemer, noe som nok også kan tilskrives godt vakthold.

I skrivende stund gjenstår blant annet dans på lørdagskvelden med Frode Haarstad og hans Never Ending Band. Her ventes det godt frammøte.

Søndag inviteres det også i år til uhøytidelig ljåslått i Svisdalen. Det vil også bli en interessant kulturvandring, hvor en er innom tufter og garder, noe som kan være svært interessant. Alt i alt kan vi trygt slå fast at dette er interessante og allsidige dager.

Som kjent var dette det første arrangementet med Sunndalsporten som hovedbase. I det store og hele må en kunne slå fast at det har fungert bra. Skal en rette søkelyset på noe, så må det være at den fine minikonserten til 2.Re-Pe lørdag ettermiddag fikk et noe mindre publikum enn den hadde fortjent. Den kom nok ikke helt til sin rett i teltet bak Sunndalsporten midt på dagen lørdag.