Med tørrlagte bekker måtte en også denne gangen ty til trekning i basseng, som denne gangen var plassert på plassen foran Sunndalsporten.

Assistert av mange, hjelpsomme ungdommer ledet Leif Larsen og speaker Johan Øiestad de mange frammøtte gjennom et titalls innledningsheat, før det avsluttende finaleheatet sto for tur. Her var Mathias Huseby Fossum klar for å trekke ut de tre hovedgevinstene på henholdsvis 20.000, 10.000 og 5000 kroner.

Hovedprisen på 20.000 kroner gikk til Olav Søderberg, Trine Nikolaisen sikret seg andrepremine på 10.000 kroner, mens Berit Rolandsen fikk tredjepremien på 5000 kroner. Sistnevnte var for øvrig riktig i det vinnende hjørnet denne dagen, ettersom hun i tillegg sikret seg to T-skjorter med Gjæra Gjøra-motiv.

Ingen av de tre hovedpremievinnerne var til stede da trekningen fant sted, men de vil nok få formell beskjed i løpet av lørdagen.

Når Driva informerer Søderberg om hovedgevinsten, blir han ikke så rent lite overrasket.

– Jeg støtter gjerne ei god sak, men jeg bruker vanligvis ikke å vinne noe som helst, sier han. Men denne dagen var det altså hans tur, og det passer nok ikke så aller verst for en som akkurat nå starter på årets ferie.