Solid prøveskyting i Stjørdal

Det tradisjonelle prøvestevnet i forkant av Landsskytterstevnet ble avviklet i Stjørdal i går ettermiddag og nordmøringene satte sitt preg på resultatlistene. Ikke minst i juniorklassen der det ble dobbelt Nordmør-triumf.

Sterk kvartett fra Bæverdalen etter endt skyting i prøvestevnet foran årets landskytterstevne i Stjørdal. Fra venstre: Hans Øie Bævre, Vegard Fjærli, Ola Nordvik og Kjell Arne Fjærli. (Foto: Viktor Storsveen)  

abonnent

Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen ledet juniorklassen med 249 poeng og 17 sentrumstiere da to lag gjenstod. Her ble han forbigått av Karen Snekvik som sikret seg en imponerende seier med 250 poeng og 21 sentrumstiere. I siste lag kom også Bjørnar Rasmussen Aurdal fra Sykkylven og kilte seg mellom de to med en sentrumstier mer enn Kjell Arne.