Etterpå vanket det sms fra bror Leif: ”Gratulerer med 30 treff. I tillegg er antall innertreff like bra som jeg hadde i Bodø i 2011. Jeg sier ikke mer!”

For de som ikke går rundt og husker på den type ting til daglig: I 2011 ble Leif Gravem norsk mester i feltskyting!

Nå må vi ile til å si at de perfekte forholdene under fjerdeklassingenes feltrunde førte til at hele 214 skyttere har 28 treff eller mer og at hele 34 skyttere har skutt 30 treff.

Dette tar likevel ikke bort prestasjonen det er å skyte fullt hus.

- Det er feltskytter jeg er og det er felten jeg liker. Etter at jeg deltok i Dovrefjellcupen i vinter, har det ikke blitt veldig mye skyting, men nå er jeg ferdig med oppussingen av huset. Da blir det mer tid til skyting igjen, sier Olav.

Også Ola Mogstad Strand fra Øvre Surnadal leverte en glimrende feltrunde med 30/15. Med 29 treff finner vi John Nordvik fra Surnadal, Ingebrigt Høgholt fra Lomundal og Lars lillegård fra Hjelmen.

I klasse 1 var Alexander Høgset-Torvik fra Reinsfjell best med 244 poeng. I klasse 2 er Axel Skuggevik fra Surnadal best med 241 poeng foran finalen som skytes mandag. I V65 er Anders Moen fra Hov og Arnfinn Kamsvåg fra Sunndal best av de lokale med 249 poeng.

V73-skytterne har vært ute på finfelten og også her har vi topp lokale resultater. Ludvik Gravem fra Sunndal fikk anvist 30/24 og ble med det femtemann innledningsvis. Både Ove Folland fra Sunndal og Arne Bjørn Gaupset fra Batnfjord, skjøt 29 treff.