Surnadal åpnet friskt mot Åndalsnes heime på Syltøran og hadde tidlig en ball i mål, men målet blei anulert fordi linjemannen mente ballen hadde vært over sidelinja før den ble lagt inn. En annen ball fant nettmaskene, men det blei dømt offside. Surnadal fortsatte og presse hadde flere sjanser, men fikk ikke fler baller i mål i første omgang.

I andre omgang fortsetter Surnadal å presse. Kommer til sjanser, men målene uteblir. Mot spillets gang skårer heller Åndalsnes på et langskudd. Torkil Høkset prikker inn ballen fra 25 meter.

Surnadal gir ikke opp. Vegar Brøske rydder godt i forsvar, Petros Simon Bokre spiller godt deffensivt på midtbanen, sammen med Sander Smevoll som er flyttet inn fra vingen. Framover skaper Stein Todalshaug og Frikk Haugland Talgø sjanser.

Presset fører fram. Oppildnet av trener Webjørn Holten girer heimelaget opp. Det gir uttelling. Geir Bævre stanger inn ballen på en kårner i det 59 minutt.

Surnadal gjør en del bytter, flytter litt om på spilerne og når Erik Kvendset Andersen og Helge Krangnes Drøpping kommer inn skapes det uorden i Åndalsnes sitt forsvar. Andersen får gleden av å sette inn 2-1 for Surnadal i det 86. minutt etter et fint kombinasjonsspill på venstre kant inne i Åndalsnes sin 16 meter.

Men akk hvor lenge lå Surnadal på andreplass på tabellen. Omtrent i fire minutter. Da utlignet Åndalsnes på et frispark. Et frispark som kanskje var litt billig. Men det ble uavgjort 2-2 og Surnadal ligger på tredjeplass på tabellen.

- Surt. Vi burde satt flere av våre 100 prosent sjanser. Når vi ikke gjør det blir resultatet tilfeldig, sier trener Webjørn Holten etter poengtapet på heimebane.