Ønsker felles innsats - og håper foreldrene blir med

Deler bekymring for utvikling i ungdomsmiljø i Sunndal - har stengt kulturhuset for ungdom

Kulturtjenesten har stengt Sunndal kulturhus for alle ungdommer etter flere hendelser med bråk, uro og hærverk den seinere tida. – Vi gir på et vis gult kort, sier kultursjef Ole Magne Ansnes.

Deler bekymring: Kultursjef Ole Magne Ansnes, skolesjef Liv Ingrid Horvli, helse- og barneversjef Britt Bæverfjord, avdelingsleder ungdom Kjersti Ramsøy-Halle og ordfører Ståle Refstie håper nå på godt oppmøte på stormøtet i kulturhuset onsdag 6. mars.  

abonnent

Driva har denne uka bragt nyheten om politiets bekymring for det som synes å være økende hasjbruk blant unge i Sunndal. Men det er ikke hele bildet. Kulturtjenesten, helse- og barneverntjenesten og grunnskoletjenesten erfarerer alle at det er trekk i ungdomsmiljøet som bekymrer. En utvikling som peker i feil retning, som de ønsker å stanse.