Lobbybar ligger på is - snart ett år etter grønt lys

Thon hotell Surnadal er ennå ikke klar til å åpne lobbybaren de har fått tillatelse til å etablere. Hotellet sier det avventer møter med parter, men holder kortene tett til brystet.

Ennå bare tegninger: Det er snart ett år siden Surnadal kommunestyre etter heftig debatt lot hensynet til hotellets drift veie tyngre enn innvendingene og sa ja til lobbybar.  Foto: Geir Forbregd

abonnent

Det var en hard og intens politisk debatt om hvorvidt Surnadal kommune skulle la Thon Hotel Surnadal få skjenkeløyve til en bar i lobbyen på kulturhuset. Politikerne sa ja, både bak lukkede dører og i åpent møte. Hotellet så ut til å ha vunnet en seier. Det er snart ett år siden. Enda er det ikke etablert noe. Direktør Øyunn Fuglås Aune sier hotellet trenger avklarende møter med involverte parter før baren kommer på plass, uten at hun vil si så mye mer enn det.