Natt MOT mai:

Topp stemning og trøtte glis

Historiens første Natt MOT mai, må kunne kalles en suksess. Nærmere 240 ungdommer holdt ut hele natta på Sunndal ungdomsskole, i det som forhåpentligvis er blitt en ny tradisjon i Sunndal.
abonnent

Natt MOT mai er et arrangement der alle elever fra ungdomsskolen kunne melde seg på til en lang våkenatt på Ungdomsskolen. Og det ble ikke bare “henging med kompiser i gangene”, for her var det lagt opp til at ungdommen skulle få gjøre forskjellige aktiviteter som escape room, gaming, klatring, bruskasse-stabling, sumobryting, boksing, svømming og musikk for å holde seg våkne gjennom natta. Bakgrunnen for arrangementet var at MOT-coacher ville finne på et alternativ til at ungdommene løp etter russen på natt til første mai. Både næringsliv og frivillige har bidratt så det ble mulig å gjennomføre et slikt stort arrangement. Allerede ved oppmøte klokka 19 tirsdag kveld, var stemninga på topp og Kjersti Ramsøy-Halle hadde bare en oppfordring til ungdommen da arrangementet ble åpnet: