Andrine har signert med AS Roma

AS Roma annonserte i dag at sunndalingen Andrine Hegerberg har signert med klubben.

Arkivbilde.  

abonnent

Andrine Hegerberg (26) har signert for AS Roma. Det annonserer den italienske klubben på Twitter. Der ligger det også en video av Andrine som forteller at hun gleder seg til å komme i gang.

Roma blir Hegerbergs sjuende klubb i løpet av seniorkarrieren. Søstra til verdens beste kvinnelige fotballspiller, Ada Hegerberg, har også spilt for Kolbotn, Stabæk, Turbine Potsdam, Kopparbergs/Göteborg og Birmingham City.

Tidligere i sommer ble Hegerberg linket til Real Sociedad, samme klubb som Martin Ødegaard har signert for, men nå er det altså bekreftet at Andrine drar til Roma. Hun blir derfor den andre norske spilleren å se i italiensk fotball denne sesongen. Tidligere denne uka ble det klart at Stine Hovland har signert for AC Milan. Det skriver Dagbladet.

26-åringen spilte forrige sesong i PSG, men på grunn av skadeproblemer og lite spilletid, valgte Hegerberg å forlate den franske klubben.

AS Roma endte på fjerdeplass i Serie A forrige sesong.