Lettet over at nedleggingsspøkelset er borte

De ansatte ved Mattilsynets kontor i Surnadal kunne torsdag slippe jubelen løs da det ble klart at avdelinga likevel ikke blir avviklet og flyttet til Kristiansund.

Lettet: De fire ansatte ved Mattilsynet avdeling Surnadal synes det har vært tungt å ha nedleggingsspøkelset hengende over seg. Men nå slipper de å tenke mer på det, etter at de torsdag mottok gladnyheten om at kontoret i Surnadal likevel ikke skal avvikles. F.v.: Astrid Pihl Hansen, Oddbjørn Heggem og Heidi Berset. (Erik Opdahl var ikke til stede da bildet ble tatt). 

abonnent

De fire ansatte – næringsmiddelteknologene Oddbjørn Heggem og Heidi Berset, og veterinærene Astrid Pihl Hansen og Erik Opdahl – har siden november i fjor hatt hengende over seg at kontoret i Surnadal skulle stenges og at arbeidsplassene skulle flyttes til Kristiansund fra 1. januar 2021.