Abel vil fortsette framgangen

Abel Sæterbø Raaen gikk for en måneds tid siden til topps i Norges Friidrettsforbunds regionale friidrettsleker. Sist helg var Bæverfjord-gutten best på rulleski da han satte den trønderske eliten i sin årsklasse på plass.

Lovende: Abel Sæterbø Raaen er et stort langrenn- og idrettstalent. Han er den beste på sitt alderstrinn i Trøndelag skikrets.   Foto: Svein Halvor Moe

abonnent

- Det var artig å vinne og ikke minst få svar på at den treningen jeg har lagt ned i sommer og høst holder mål. Jeg reiste først og fremst til Hommelvik for å få en god gjennomkjøring. Men jeg hadde også lyst til å gjøre det bra, sa Abel etter at han hadde vært i aksjon med startnummer på brystet like ved den gamle fylkesgrensen mellom Nord og Sør-Trøndelag. Der beviste Abel at han er noe så sjeldent som en nordmøring som slår alle jevngamle trøndere i langrenn.