Peder Rensvik klar med omfattende program i sin 18. KKKK-festival:

Sterke navn på plakaten

Internasjonalt kjente musikere og sangere fra både inn- og utland står på programmet når årets utgave av Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival inviterer til store musikalske opplevelser i tidsrommet 10. – 23. september.

KKK-festivalen: Festivalgeneral Peder Rensvik og kultursjef Ole Magne Ansnes håper folk fra Sunndal, Surnadal og øvrige kommuner benytter anledningen til å få med seg store musikalske opplevelser under den forestående KKK-festivalen.  Foto: Sigmund Tjelle

Det har vært mange store konsertopplevelser opp gjennom åra

Kultur

For 18. gang har Margaret og Peder Rensvik tilrettelagt for nok en KKK-festival. De to ildsjelene får fra i år av hjelp av en annen organisering av festivalen. Festivalen er nå organisert som et aksjeselskap der Kine Gyldenskog fra Tingvoll er ansatt som daglig leder.