«Det er lite trolig at Stjernestøv er vist for siste gang»

– Nå skal det hele evalueres. «Stjernestøv» kan være aktuelt å vise også på steder som for eksempel Kristiansund, Molde og Oppdal, sier Svein Sæter.

Slit: Eric Wenberg Jacobsen, Sigrid Vetleseter Bøe og Esben Bråten viste publikum blodslitet de mange gullgraverne som reiste til Klondike opplevde i sin søken etter gull.  Foto: Svein Sæter

Framover holder vi alle muligheter åpne

Kultur

Etter tre fullsatte og ei trekvart fullsatt forestilling for «Stjernestøv» er det tid for å oppsummere og evaluere. Svein Sæter skreiv teksten til stykket mens Lars Ramsøy-Halle komponerte melodiene og de mange lydbildene i stykket som ble svært godt mottatt etter forestillinger både i Sunndal kulturhus og kulturhuset i Surnadal. Torsdag og fredag ble stykket vist for fullsatt Hovshall på Sunndalsøra. Lørdag var den første forestillingen i Surnadal utsolgt, mens det var trekvart full sal på den andre forestillingen.