Møt den nye biblioteksjefen i podcast

Kultur

Kultursjef Ole Magne Ansnes fortsetter med sine lune samtaler med folk i egen organisasjon. I helga hadde han en samtale med kommunedirektør Randi Dyrnes, som leder en stor organisasjon i en annerledes tid.

- Vi fikk en skikkelig prøvelse da vi fikk to smittetilfeller. Da må jeg si jeg var spent på hvordan det skulle gå, fortalte Dyrnes i podcasten. Hun roser organisasjonen for å ha ha brettet opp ermene og lagt ned en enorm innsats.

- Jeg er veldig stolt over den organisasjonen vi har.

Se podcasten her.

I dag, mandag, skal Ansnes ha en prat med nyansatt biblioteksjef Lina Engelsrud, og her skal det handle om blant annet bøker, familie og det å glede seg på våren og sommeren.

Samtalen bringer de to både til New York, Oslo og ikke minst Oppdøl i Sunndal, der hun og familien bor i dag. Engelsrud starter i jobben 1. mai. I podcasten forteller hun at hun grugleder seg.

Du finner podcasten her.

I helga var det også streaming-konsert med "Tre-fire fulle menn" fra kulturhuset. Se konserten her.

Det er mange som har sett kulturtjenestens podcast, før møtet med Engelsrud mandag forteller Ole Magne Ansnes at det er cirka 8000 visninger så langt. I tillegg kommer 2.900 registrerte visninger på konserten som ble lagt ut lørdag kveld.

Ansnes forteller at det er flere samtaler som er planlagt formidlet til folk på denne måten. Skjærtorsdag blir det en prat med sogneprest Helge Storset i Hov kirke. Det blir også to konserter med Ingebjørg Charlotte P. Storset skjærtorsdag og påskeaften. Fredag denne uka blir det konsert med Kim André Rønningen. Han tar med seg både gitarer og piano, og lover å framføre et knippe låter som passer godt på en fredagskveld heime i sofaen - fra Joni Mitchell til Johnny Cash, Robyn til Jan Eggum.

Kulturtjenesten i Sunndal har funnet fram til nye måter å formidle kultur på i denne tida:


Kulturetaten i Sunndal tilpasser seg situasjonen:

Rigger Hovshall for konserter

– Det er rare og vanskelige tider. Kulturetaten i Sunndal minner om at mulighetene er mange sjøl om de fleste tilbud må holdes stengt.

Sunndal forbereder seg på flere koronasmittede:

- Nå handler det om å planlegge for det vi tror kommer

Det er fortsatt bare to personer som er bekreftet smittet av koronavirus i Sunndal. Kommunen er forberedt på at det blir flere. – Jeg tror dessverre vi har verre dager foran oss. Vi planlegger for mer oppoverbakke, sier kommunedirektør Randi Dyrnes.Lina Engelsrud blir ny biblioteksjef i Sunndal

- Jeg gleder meg veldig

Starter i jobben 1. mai.