Konsert med Morgan Pain fra Hovshall scene lørdag:

Nye sanger fra Vådahl i kveld

I kveld er det duket for ny konsert fra Hovshall scene, denne gangen med Morgan Pain – der Øyvind Vådahl skriver alle sangene, synger og spiller gitar.
Kultur

Musikerne i kveld er, foruten ham sjøl, Gunnar Erik Walseth på fiolin og sang, Britt Brusethaug på vokal og Øystein Sandbukt på gitarer og mandolin.

- Konserten består av ti sjølkomponerte låter, blant annet den helt nye "Covid 19-Corona" som nå har fått et nytt vers som er satt sammen av låt-titler av den koronadøde låtskriveren John Prine, som har vært en stor inspirasjonskilde for meg i mange år. Ellers spiller vi bare nye ting bortsett fra et par låter fra "skrultetida", sier Vådahl.

En av disse er låten Seculum som han skrev til arrangementet Sunndal Seculum i 2013 - en hyllest til 100 år med lokalmusikk og lokale tekstforfattere fra Sunndal.

- Låten er en hyllest til Sunndalsøra, og hvordan det til tross for tøffe tider med krig og industriutbygging alltid har vært et rikt kulturliv her. I låten symboliseres dette ved at sunndalingene står hånd i hånd og synger - blant annet om den rå og vakre naturen som finnes her, sier Vådahl.

Han forteller at et eventuelt overskudd fra kveldens konsert vil bli brukt til plateinnspilling

Dermed kan en oppfordre til at folk gjør vippsetommeltottene klare... Konserten starter klokka 20.

Følg denne lenken.