Bestill og hent på Nesset bibliotek

Jobber med gradvis gjenåpning.
Kultur

Biblioteket er fortsatt stengt, men det jobbes med en gradvis gjenåpning. En del praktiske hensyn må tas, og der er ikke alt på plass riktig enda. Men fra og med onsdag 13. mai kan du ta kontakt med oss på telefon og epost for å bestille nytt lesestoff. Det sier Anna Marie Jensen ved biblioteket.

- Du kan også gå inn på Moldebibliotekets hjemmeside og reservere det du ønsker der. Vi klargjør bestillingen, og gir beskjed på SMS eller epost hvor og når det kan hentes. I hovedinngangen til kommunehuset står en rød «bokrampe». Her vil du finne en pose med ditt navn på. Bruk hånddesinfeksjon før du plukker frem din pose. Hvis du har forkjølelsessymptomer, eller er smittet av korona, må du få noen andre til å hente for deg. Du kan selvfølgelig også levere det du har lånt. Putt bøkene i innleveringsskapet, eller sett posen ved siden av. Disse henter vi med jevne mellomrom, og lar de stå noen dager før vi låner dem ut igjen.

Transporten mellom bibliotekene starter også opp igjen, så nå kan det også bestilles på fjernlån. Det vil nok være mange bestillinger en periode, så det kan ta noe lengre tid enn vanlig.