Sunndal Kunstlag med rikere og mer variert utstilling enn på lenge:

Kreativiteten har blomstret i koronatida

I et nedstengt samfunn som følge av koronaviruset, har kreativiteten blomstret. Sunndal kunstlag byr på en spennende medlemsutstilling, full av inntrykk.
Kultur

Akrylmalerier og akvareller. Smykkekunst og metallkunst. Det er et stort spenn i uttrykket i Sunndal kunstlags sommerutstilling, som ble åpnet lørdag. En kan ikke unngå at blikket trekkes mot den 63 kilo tunge metallgribben som troner på sokkelen sin i Galleri Barbara, gitt liv av Emil Bråten, skapt av gammelt skrapmetall, blant annet ei hundre år gammel slåmaskin. Maskina fant han opprustet og delvis nedgravd i et skogholt på Ålvundeid. Nå brer gribben vingene sine i galleriet, sammen med et like unikt hegreskjelett og et oksehode, til fryd, glede og undring for alle som vil ta en titt. Her er det utvilsomt omtanke i hver minste, lille detalj! Vi tør håpe at Bråten vil fortsette å la skapertrangen få utløp - dette er helt unikt!