Gratis tilbud til alle barn:

Kule rytmer, sang og musikk hele helga i Sunndal

I helga blir det både kule rytmer, sang og dans på kulturskolen i Sunndal. Barn og unge i alderen fra sju år og oppover er hjertelig velkommen til å bli med, helt gratis!

Takket være godt samarbeid med Sunndal kommune og kulturskolen, kan korpset invitere barn og unge både med og uten korpsbakgrunn til et stort musikk- og danseprosjekt kommende helg.  Her fra SommerPULSE i Molde i 2018. Foto: NMF 

Kultur

- Dette tror vi blir ei veldig artig helg!, sier leder i Sunndal Ungdomskorps, Kirsti Hjelde. Hun har vært primus motor i å blåse nytt liv i ungdomskorpset, og kan glede seg over å ha lagt et godt grunnlag i form av et stabilt og dyktig ungt mannskap gjennom året som har gått. Men det er fortsatt plass til flere, og sjøl om Hjelde understreker at det som skal skje i helga er et tilbud til absolutt alle, legger hun ikke skjul på at det ligger et ønske bak om å skape interesse og engasjement for korpsmusikk.