Bjørnsonfestivalen med allsidig program i Nesset 2. - 6. september :

– Det har vært mange utfordringer, men det blir en flott festival

– Vi er kjempefornøyde med å presentere en så flott festival i en utfordrende tid med tanke på smittevern. Nå håper jeg publikum slutter opp om arrangementene, sier kulturkonsulent Turid Øverås.

Innholdsrik: – Velkommen til en innholdsrik litteraturfestival, sier kulturkonsulent Turid Øverås . Her foran Nesset kirke der det søndag 6. september skal settes et mektig punktum for årets arrangement i Nesset. 

Kultur

Fylkesordfører Tove-Lise Torve åpner festivalens arrangement i Nesset torsdag 3. september. Der blir det blant annet smakebit fra "Spelet om Mardøla". Seinere utover i uka får publikum stifte bekjentskap med flere interessante foredragsholdere og forestillinger.