Nytt kurstilbud:

Hvordan skal vi leve med negative tanker?

95 % av oss vil i løpet av livet ha tanker med paranoid, suicidalt, deprimert, angstfylt eller tvangspreget innhold. Kurset «Tankevirus» skal være med å bevisstgjøre og normalisere temaet, og gi en verktøykasse for å snu slike tanker.

Viktig at det blir normalisert: Disse to damene ble skikkelig tent på det som kursleder Ingun Skjølsvoll kunne formidle om å takle negative tanker, og hvor viktig det er at dette blir litt mer normalisert. Dette har både foreldre, personalgrupper, ledere og mange andre stor nytte av, sier Mette (t.v.) og Ann Elisabet. 

Kultur

Trollheim A/S startet onsdag kveld opp kurset «Tankevirus», det er et kurs som går over 2 kvelder. Det første kurset er et prøveprosjekt. Der det er 6 deltagere som får være med å lære hvordan vi kan normalisere og ufarliggjøre negative tanker, og komme med sine innspill. Det er spesielt 5 typer virus som blir bevisstgjort. Det er Verdensnavle-viruset, Tankeleser-viruset, Baksnakke-viruset, Værperfekt-viruset og Tenk hvis-viruset.