Når pandemien er over håpar Kim André folk vil treffe kvarandre og gå på konsert:

– Eg håpar på eit sosialt liv etterpå, kor alle er gira på det og ikkje sit på kvar si hytte 

Det har heldigvis vorte nokon spelejobbar og oppdrag for den innflytta sunndalingen Kim André Tjugum-Rønningen det siste året. Men på langt nær så mange som i eit vanleg år.

Eit annleis musikarår: Kim André Tjugum-Rønningen fortel han har hatt meir tid med familien det siste året, det tykkjer han er fint. Samstundes ser han fram til fleire spelejobbar og eit kulturliv som ikkje er ramma av pandemien lenger.   Foto: Privat

Kultur

Nyleg spelte og sang Kim André Tjugum-Rønningen for om lag 40 glade og ivrige publikummarar på Øra Kafé. Tjugum-Rønningen gjekk på scena rundt klokka åtte den kvelden og spelte i eitt fram til klokka ti.