Julerosekveld med Herborg Kråkevik og spennende gjester

Herborg Kråkevik legger ut på storslått Julerose-turné med Linda Eide, Vigdis Hjorth, Mathias Eick og Kristiansund symfoniorkester. Fredag 26. november kommer de til Surnadal kulturhus.

Herborg Kråkevik legger ut på storslått Julerose-turné med Linda Eide, Vigdis Hjorth, Mathias Eick og Kristiansund symfoniorkester - og komemr til Surnadal! 

Kultur

Herborg Kråkevik tar i år med seg musikken og fortellingene fra «Juleroser» til bare noen ytterst utvalgte scener rundt om i landet. På turneen har hun med seg forfatteren Vigdis Hjorth, journalist og humorist Linda Eide og trompetvirtuos Mathias Eick. I tillegg til ny og tradisjonell julemusikk, vil disse folkekjære formidlerne gi publikum fortellinger, dikt og humoristiske høydepunkt fra Juleroser-heftene. Det blir adventstemning, julelatter- og tristesser, klassiske julefortellinger og helt rykende ferske tekster om hverandre.