Swix med ny cd

Endelig – vil nok mange si når de hører at rindalsbandet Swiks er klar med ny plate

Slipper album: The Swiks med Lars Frengstad (fra venstre), Pål Sande, Olav Nergård Tørset og Jo Sverre Sande holder releaseparty på Familien i Trondheim tirsdag kveld og på heimebane ved Saga Trollheimen Hotell på lørdag 

Kultur

Cd-en med tittelen «Where We Can›t Find Our Way» utgis på Øra Fonogram og er innspilt ved Øra Studio med Jo Ranheim og Magnus Børmark som produsenter. Platecoveret er designet av Sigurd Brørs.

Den forrige plata «All I Want» oppnådde femmer på terningen i Adresseavisen, mens bandmedlemmene sjøl ikke følte det hele og fulle eierskapet til produktet

Det er helt annerledes denne gangen ifølge trommis Pål Sande, blant annet fordi de har blitt eldre siden sist og vet mye mer hvordan de vil ha det.

– Det blir nesten som et comeback det her, siden vi ikke har gitt ut noe ny musikk på så lang tid. Vi har heller ikke jobbet for å få spillejobber i det siste. Nå planlegger vi turné utover høsten der vi spiller låter fra den nye cd-en, og vi føler at det folk får høre på plata er oss akkurat nå, sier han.

Mer om bandet og plateutgivelsen i onsdagens papirutgave.