Del den digitale tilgangen

Du kan dele din digitale tilgang med inntil 4 familiemedlemmer i samme husstand. Med hvert sitt brukernavn og passord kan de da lese eavisa og abonnentartiklene på åa.no.
Kundeservice

Gå til Minside for å dele den digitale tilgangen

Ved kjøp av abonnement gis tilgang til digitale tjenester, som eavisa og plussartikler. Disse er knyttet til abonnentens personlige abonnement og det er ikke tillatt å gi bort passordet til andre. Dette gjelder også digital videreformidling av eavisa eller plussartikler.

Inkludert i abonnementet ligger likevel muligheten til å dele hele den digitale tilgangen med inntil 4 familiemedlemmer i egen husstand. Dette skjer ved at abonnenten via Minside inviterer familiemedlemmene og at disse registrerer seg med eget brukernavn og passord. Hverken abonnenten eller de familiemedlemmene kan spre tilgangen ytterligere.

Merk at familiemedlemmene man deler med må bo i samme husstand som abonnenten, slik at delingen skjer på samme måte som når man delte en papiravis mellom seg i husstanden. Likevel kan man dele med yngre borteboende studenter som fortsatt har sin Folkeregister-adresse hjemme hos abonnenten.

Det er veldig enkelt. Du fyller inn e-post-adressene til familiemedlemmene i et skjema og klikker på inviter. Da mottar de en e-post som forteller dem resten.

Virksomheter

Dersom abonnenten ikke er en privatperson, men en virksomhet kan den digitale tilgangen deles med inntil 4 medarbeidere. Denne jobbrelaterte tilgangen kan da brukes på virksomhetens adresser, IKKE til privat bruk!

Driva ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Kundeservice