Har Arbeiderpartiet en plan – eller vil de bare lage bråk?

Vi er flere som med forundring ser på Ap sine utspill i media i saken om finansiering av Helse Møre og Romsdal.
Meninger

Vi er flere som med forundring ser på Ap sine utspill i media i saken om finansiering av Helse Møre og Romsdal. Den ene dagen angripes foretaksmodellen som partiet selv innførte. Den neste dagen helseministeren som ikke kommer med nok penger, til tross for at helsebudsjettene har blitt økt mer under dagens regjering enn når de rødgrønne selv satt ved makten. 

Og nå til sist: Kristiansund Ap med Ordfører Kjell Neergaard i spissen, vil ha omkamp om sykehusstrukturen og vil avblåse byggingen av fellessykehuset for Nordmøre og Romsdal (SNR). Et fellessykehus som ble vedtatt av Helseminister Jonas G. Støre (Ap) i 2012, godt hjulpet fram av ledelsen i Kristiansund Ap.

Støtter Møre og Romsdal Ap Kristiansund Ap i omkampene? Vil man sette det Distriktsmedisinske senteret (DMS) og Helseinnovasjonssenteret i Kristiansund i spill med denne strategien? Er Ap i stand til å samle seg om felles politikk for fylket vårt?

Vi er mange som lurer på dette, spesielt i Romsdalen og på Nordmøre, men også i resten av fylket. Vi vil derfor gjerne vite hva Ap i Møre og Romsdal ved fylkesordførerkandidat Tove Lise Torve og fylkesleder Per Vidar Kjølmoen, egentlig mener. Har Arbeiderpartiet også i fremtiden tenkt å vingle fra det ene standpunktet til det andre?

Dag Olav Tennfjord, Fylkesleiar, Høgre

Frank Sve, Fylkesleiar, gruppeleiar, 1. kandidat fylkestinget, Fremskrittspartiet

Anders Riise, 1. kandidat fylkestinget, Høgre

Geir Stenseth, 2. kandidat fylkestinget, Fremskrittspartiet