DEBATT

Hydro-Cup – omdømmebygging i verdensklasse!

"Hydro Cup har gjort seg bemerket utover det ganske land!"

Asbjørn Tronsgård Anne Grete Fostervoll Lie. 

Meninger

I hele 30 år har Sunndal Fotball drevet omdømmebygging av Sunndal gjennom sin fantastiske Hydro Cup! Uten ildsjeler, frivilligheten, støttespillere og profesjonell logistikk hadde ikke dette vært mulig og fått til år etter år. Hydro Cup har gjort seg bemerket utover det ganske land!

Til helgen skjer det igjen.  Sunndal  fylles til fotballfest  av forventningsfulle barn og unge, foreldre, lagledere og  støttespillere.  Mektige fjell, snø på toppene, fossedur og eksploderende vårsprett som ramme.  Nye vennskap etableres, og gamle videreføres.  Opplevelser  på  og utenfor banen,  gir livslange minner fra Sunndal.  Sunndal – varm, smart og spektakulær!

At Sunndal Fotball klarer å gjennomføre dette år etter år, er en prestasjon som fortjener den største ærbødighet fra hele lokalsamfunnet. Langt over 100.000 har over 30 år besøkt Sunndal denne helga.  Dugnadskorpset til SIL har stolt og smilende presentert, og markedsført Sunndal på sitt beste i sol og regn!

Vi gratulerer Sunndal Fotball med 30-årsjubileet  - som gjennom fellesskap, samarbeid og frivillighet bidrar i arbeidet med å gjøre Sunndal til en attraktiv og god kommune for oss alle!

Vi sunndalinger er stolte av Hydro Cup!

Vi  i Sunndal Høyre er stolte av Sunndal Fotball!

Sunndal Høyre

Asbjørn Tronsgård

Anne Grete Fostervoll Lie