Debatt

Posten og manglende oppfølging

"Kjære Posten og Coop Extra (postens forlengede arm på Sunndalsøra Coop Extra). Ta dere sammen."

Edgar Bæverfjord. Arkiv. 

Meninger

Jeg vil ikke påstå at alt var bedre før. Nei, langt ifra.

Men Postverket som det het gjorde manns jobb. Vi kunne stole på Postverket. Nå kaller de seg Posten Norge, og vi kan ikke lenger stole på dem.

Torsdag hadde jeg time på Molde Sjukehus. Jeg trampet i vei Mondeoen kl. 08:00. Hadde time klokken 10:00.

Kom fram til sykehuset ca. kl. 09:30, med frisk hamlet og et lyst syn på tilværelsen.

Jeg skal ikke her underholde allmuen med mine plager gjennom 22 år. Bare nevne at jeg har frekventert Molde Sjukehus veldig ofte. For det meste med ambulansebil, noen ganger med helikopter.

Denne gangen var det til avtalt kontroll av en skrøpelig kropp.

Jeg troppet opp full av optimisme og guts. Og ble brutalt dratt ned på jorden. Det viste seg nemmelig at sykehuset hadde sendt meg noen små remedier og elektronikk som jeg skulle koble meg til i fire døgn. Sendt med Posten Norge, korrekt adressert og frankert. En maskin og remedier som jeg MÅ ha for det som er igjen av min helse. Da jeg returnerte til Sunndalsøra gjorde jeg noen små undersøkelser, og det viste seg at pakken min hadde ligget på postens utpost på Sunndalsøra en fjortendagers tid på Coop Extra uten at noen hadde tenkt på at jeg skulle ha hentelapp. Antakelig ut fra den formodning at jeg er synsk. Nei, da jeg omsider hadde kommet til bunns i saken og gjorde krav på pakken, var det bare timer før den ble returnert avsender, Molde Sjukehus.

Fra tid til annen kjøper jeg varer i utlandet på nettet. Mye av det fra Danmark. Disse varene sendes oftest med DHL. DHL sender meg varsel og spør om jeg vil ha varene på døra eller på et hentepunkt. Jeg velger alltid hentepunkt Cirlce K. Fra jeg bestiller til jeg har varene går det tre døgn. Med Post Nord? En uke, to?

Kjære Posten og Coop Extra (postens forlengede arm på Sunndalsøra Coop Extra).

Ta dere sammen.

Sunndalsøra 09.07.20

Edgar Bæverfjord