Sett fra Klakken:

I Kongens tid

Det rareste valget på år og dag er over. Erna går og Støre overtar. Det er ikke i Grevens tid. Men kong Harald må ta ansvar for en Støre-gjeng ingen skjønner seg på. Heller ikke Jonas Gahr Støre.

Illustrasjon: Alf Ivar Bruseth 

Meninger

Skulle vi ha tippet eller spilt lotto, ville det ikke være mye å hente bak murveggene til Norsk Tipping på Hamar. Valgresultatet var som ventet, og rart. Med to – tre overraskelser på bunnen av målingene slik de fortalte i forkant. På sett og vis vant Arbeiderpartiet etter å ha gjort ett av sine dårligste valg, mens Høyre tapte etter å ha gjort ett av sine beste valg. Siden politikk ikke er fotball, der du kan vinne på uavgjort, er en ny regjering på vei inn i norsk politikk. Støre-gjengen vet vi ingen ting om. Men den kommer når Kongen befaler.